• Paula Antell

  TJS-Opintokeskus

  ”Olen tehnyt yhteistyötä Susanin ja Coollan kanssa useiden koulutusten parissa ja yhteistyö on aina sujunut hienosti ja mutkattomasti. “

 • Jasmin Tuominen

  Jasmin osallistui PAMin jäsenilleen tarjoamaan henkilökohtaiseen uravalmennukseen. Katso videolta, miten Jasmin hyötyi Coollan valmennuksesta omalla työurallaan.

 • Satu Sahla-Juvankoski

  Akavan Erityisalat

  ”Coollan kanssa työskentely on äärimmäisen mutkatonta ja rentoa. Susan Calonius kuuntelee asiakastaan herkällä korvalla ja täyttää pienimmätkin toiveet. Coollan Susanille mikään ei tunnu mahdottomalta ja asioihin tartutaan nopeasti, ammattitaitoisesti ja suurella sydämellä. Liittomme urapalvelut ovat loistavissa käsissä.”

 • Hannele Häli

  Hannele osallistui Akavan Erityisalojen ja Coollan yhteistyönä toteutettuun uravalmennukseen, josta hän koki saavansa hyötyä omaan uransa kehittämiseen. Katso videolta Hannelen kokemuksia henkilökohtaisesta valmennuksesta.

 • Katja Kortelahti

  Osallistuin henkilökohtaiseen uravalmennukseen etäyhteydellä, mikä sopi minulle hyvin. Erityisesti mieleen on jäänyt valmentajan hyvät sanoitustaidot ja neuvo pitää focus juuri haluamassani työssä, etten erehtyisi hakemaan tuttuun, mutta itselle jo epäsopivaksi todettuun työhön.

 • Anželika Väli

  Henkilökohtaisesta uravalmennuksesta oli paljon hyötyä. Sain motivaatiota ja vahvistuksen siitä, että olen oikealla radalla. Sain arvokkaita vinkkejä ansioluettelon tekemiseen ja työhaastatteluun.  Uravalmennuksen jälkeen laitoin hakemukset eri oppilaitoksiin ja opiskelen täällä hetkellä uutta alaa.

 • Ann-Sofie Westerlund

  Urapalvelusta oli paljon apua CV:n päivittämisessä sekä oman osaamisen löytämisessä. Sain hyviä vinkkejä ja valmentaja auttoi minua ymmärtämään, mitä kaikkea osaankaan sekä miten saan osaamiseni esiin CV:hen ja työhakemukseen.