Paula Antell

”Olen tehnyt yhteistyötä Susanin ja Coollan kanssa useiden koulutusten parissa ja yhteistyö on aina sujunut hienosti ja mutkattomasti. ”

Paula Antell, koulutus- ja kehittämisasiantuntija, TJS

”Olen tehnyt yhteistyötä Susanin ja Coollan kanssa useiden koulutusten parissa ja yhteistyö on aina sujunut hienosti ja mutkattomasti. Susan on aidosti kiinnostunut asiakkaan tarpeista ja on aina löytänyt Coollan tallista meidän tarpeisiimme hyvin sopivia kouluttajia.

Toimiessaan itse meillä kouluttajana häntä on palautteissa kehuttu ammattitaitoiseksi, lämpimäksi ja empaattiseksi. Lämmin suositus Susanille ja Coollalle!”

Etunimi Sukunimi
 • Jasmin Tuominen

  Jasmin osallistui PAMin jäsenilleen tarjoamaan henkilökohtaiseen uravalmennukseen. Katso videolta, miten Jasmin hyötyi Coollan valmennuksesta omalla työurallaan.

 • Satu Sahla-Juvankoski

  Akavan Erityisalat

  ”Coollan kanssa työskentely on äärimmäisen mutkatonta ja rentoa. Susan Calonius kuuntelee asiakastaan herkällä korvalla ja täyttää pienimmätkin toiveet. Coollan Susanille mikään ei tunnu mahdottomalta ja asioihin tartutaan nopeasti, ammattitaitoisesti ja suurella sydämellä. Liittomme urapalvelut ovat loistavissa käsissä.”

 • Hannele Häli

  Hannele osallistui Akavan Erityisalojen ja Coollan yhteistyönä toteutettuun uravalmennukseen, josta hän koki saavansa hyötyä omaan uransa kehittämiseen. Katso videolta Hannelen kokemuksia henkilökohtaisesta valmennuksesta.