Anželika Väli

Henkilökohtaisesta uravalmennuksesta oli paljon hyötyä. Sain motivaatiota ja vahvistuksen siitä, että olen oikealla radalla. Sain arvokkaita vinkkejä ansioluettelon tekemiseen ja työhaastatteluun.  Uravalmennuksen jälkeen laitoin hakemukset eri oppilaitoksiin ja opiskelen täällä hetkellä uutta alaa.

“Henkilökohtainen valmennus mahdollistaa uuden suunnan työelämässä.”

Suosittelen henkilökohtaista valmennusta kaikille, jotka ovat sellaisessa vaiheessa elämässä, ettei oikeasti tiedä minne suuntaan haluaa mennä, mutta on tunne ettei sama saa enää jatkua. Valmennus sopii myös heille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta, mutta eivät vielä tiedä tarkkaan, mikä se olisi.

Webinaareja suosittelen lämpimästi kaikille, jotka haluavat hankkia uutta tietoa.

Webinaarit ovat hyviä silloin, kun ei pääse itse paikalle, mutta silti haluaa uutta ja ajantasaista tietoa.

Anželika Väli
 • Paula Antell

  TJS-Opintokeskus

  ”Olen tehnyt yhteistyötä Susanin ja Coollan kanssa useiden koulutusten parissa ja yhteistyö on aina sujunut hienosti ja mutkattomasti. “

 • Jasmin Tuominen

  Jasmin osallistui PAMin jäsenilleen tarjoamaan henkilökohtaiseen uravalmennukseen. Katso videolta, miten Jasmin hyötyi Coollan valmennuksesta omalla työurallaan.

 • Satu Sahla-Juvankoski

  Akavan Erityisalat

  ”Coollan kanssa työskentely on äärimmäisen mutkatonta ja rentoa. Susan Calonius kuuntelee asiakastaan herkällä korvalla ja täyttää pienimmätkin toiveet. Coollan Susanille mikään ei tunnu mahdottomalta ja asioihin tartutaan nopeasti, ammattitaitoisesti ja suurella sydämellä. Liittomme urapalvelut ovat loistavissa käsissä.”