Katja Kortelahti

Osallistuin henkilökohtaiseen uravalmennukseen etäyhteydellä, mikä sopi minulle hyvin. Erityisesti mieleen on jäänyt valmentajan hyvät sanoitustaidot ja neuvo pitää focus juuri haluamassani työssä, etten erehtyisi hakemaan tuttuun, mutta itselle jo epäsopivaksi todettuun työhön.

“Kaikki apu kannattaa ottaa vastaan!”

Löysinkin juuri haluamani työn ja kävikin niin onnekkaasti, että minut valittiin siihen! Vaikka olen saanut aiemminkin työnhakusparrausta, ei mikään tapaamisistamme ollut turha, vaan sain paljon uusia näkökulmia mm. CV:n luomiseen, ja joka tapaamiskerralla oivalsin jotain uutta!

Webinaarissa esiteltiin hyviä työkaluja ja hyvin konkreettisia neuvoja somen käyttöön. Voin siis suositella kumpaakin lämpimästi, niin valmentajan palveluja kuin webinaareja! Mielestäni kaikki apu kannattaa ottaa vastaan ja eri ihmiset osaavat huomioida eri asioita, joten aina voi löytyä jotain uutta!

Katja Kortelahti
 • Paula Antell

  TJS-Opintokeskus

  ”Olen tehnyt yhteistyötä Susanin ja Coollan kanssa useiden koulutusten parissa ja yhteistyö on aina sujunut hienosti ja mutkattomasti. “

 • Jasmin Tuominen

  Jasmin osallistui PAMin jäsenilleen tarjoamaan henkilökohtaiseen uravalmennukseen. Katso videolta, miten Jasmin hyötyi Coollan valmennuksesta omalla työurallaan.

 • Satu Sahla-Juvankoski

  Akavan Erityisalat

  ”Coollan kanssa työskentely on äärimmäisen mutkatonta ja rentoa. Susan Calonius kuuntelee asiakastaan herkällä korvalla ja täyttää pienimmätkin toiveet. Coollan Susanille mikään ei tunnu mahdottomalta ja asioihin tartutaan nopeasti, ammattitaitoisesti ja suurella sydämellä. Liittomme urapalvelut ovat loistavissa käsissä.”