Asiantuntija-vaikuttaja

– yhdessä parempaa.

Löydät täältä Asiantuntija-Vaikuttaja-ohjelman materiaalit, tallenteet, Uraillat ja uravalmentajien esittelyt.

Tarjoamme sinulle

  • Henkilökohtaista valmennusta “urasuunnitteluun” ja/tai osaamisesi tunnistamisesi tueksi
  • Kuukausittaiset uraillat
  • Henkilöarvioinnit
  • Materiaalipankin työnhakusi ja osaamisesi kehittämisen tueksi
  • Videohaastattelusimulaattorin

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtaisessa valmennuksessa saat apua mm. työnhakuusi, urasuunnitelmiisi, työnhakuhyvinvointiisi, esihenkilötyöhön ja sosiaalisen median osaamisen kehittämiseen. Saat apua myös
työssä jaksamiseen ja psyykkiseen hyvinvointiisi.

Valmentajina toimivat uravalmentajat, sosiaalisen median ja viestinnän ammattilaiset, esihenkilöiden ja johdon valmentajat sekä psyykkisen hyvinvoinnin valmentajat. Valmennus tapahtuu videovastaanotolla, joten voit osallistua valmennukseen mistä vain. Valmennus on maksutonta.

Tutustu alta valmentajiin. Varaa ensimmäinen valmennusaika suoraan valmentajaltasi. Voit valita valmentajan itse.

Afterwork-uraillat

Urailloissa kehität osaamistasi, verkostoidut, tapaat rekytoijia. Voit hyödyntää myös CV-kommentointipalvelun illan aikana. Afterwork-uraillat toteutetaan alkuvuodesta etänä. Koronatilanteen salliessa tapahtumat toteutetaan hybridinä. Ilmoittaudu mukaan sivun alaosasta löytyvän chatin välityksellä tai me@coolla.fi

Materiaalipankki

Lataa CV- ja työhakemuspohjat, hyödynnä piilotyöpaikkalistoja ja tutustu LinkedIn-profiiliin. Voit hyödyntää materiaalipankkia 24/7. Materiaali sopii itsenäiseen työskentelyyn ja henkilökohtaisen valmennuksen tukena. . Pääset nyt katsomaan Osaamisen tunnistamista, työhaastatteluun valmistautumista, videolla esiintymistä ja työhaastattelun jälkityöt. CV-pankki ja vinkit CV:n tekoon ovat myös käytössäsi. Materiaalipankkia päivitetään ohjelman edetessä.

Henkilöarvioinnit

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden EASI-arviointiin. Arviointia käydään läpi ryhmäohjauksessa. Tilaa EASI-arviointi mira.kivisto@coolla.fi

EASI-profiili perustuu itsearvioon ja sen perusteella voidaan tunnistaa neljä perustyyliä: Innostaja, Analysoija, Tukija ja Toimeenpanija. Meissä kaikissa on eri tyylejä, mutta yleensä ihmisillä on yksi ensisijainen päätyyli.


EASI sisältää kaksi keskeistä tarkastelukulmaa, käyttäytymistyyli ja motivaatiotyyli; EASI painottaa jokapäiväisen käyttäytymisen ja motivaatiotyylin välistä suhdetta. Tämä avaa väylän kehittymiselle. Kyselyn avulla saadaan myös muodostettua käsitys siitä, miten henkilö motivoituu parhaiten oppimaan uusia asioita.

EASI-kysely sisältää kaksi osiota, käyttäytymisen ja motivaation osiot, joissa molemmissa on 64 väittämää. Jokaista neljää tyyliä, Innostaja, Analysoija, Tukija ja Toimeenpanija, mitataan väittämillä, jotka on erityisesti suunniteltu tuomaan esille tietyn tyyppisiä mielenkiinnon kohteita.

Kyselyn teoreettinen tausta perustuu kahden ulottuvuuden yhdistelmään, ”henkilö – tehtävä” / ”johtaminen – osallistuminen” ja näkökulmiin viiden faktorin mallista (the five-factor model) neljän faktorin osalta, ”Avoimuus uusille kokemuksille”, ”Tunnollisuus”, ”Ulospäinsuuntautuneisuus” ja ”Sovinnollisuus” (Costa & McCrae, 1992).

EASI on normatiivinen ja sisältää väittämien sarjan, johon  vastataan seitsenportaisella Likert- asteikolla ”vahvasti eri mieltä” – “vahvasti samaa mieltä”). Kyselyn tuloksena saat monipuolisen ja visuaalisesti selkeän palauteraportin.

Videohaastattelusimulaattori

Korona kasvatti etätyön ja etätyöhaastattelujen määrää. Molemmat ovat tulleet jäädäkseen. Pääset harjoittelemaan videotyöhaastattelua autenttisessa ympäristössä. Toteutamme videohaastattelusimulaattorin rekrytoijien suosimalla alustalla, Recrightilla. Treenaa itsenäisesti tai henkilökohtaisen valmentajasi kanssa.

Aikataulu

1.2. Kartoita osaaminen ja löydä uusia mahdollisuuksia työelämässä

8.2. Työnhakustrategialla tuloksiin

15.2. LinkedIn, Liisa Siitonen

22.2. Vakuuta työhaastattelussa & onnistu soveltuvuustesteissä, Mira Kivistö

1.3. Työnhakukanavat ja piiloverkostot

8.3. Asialliset ja ajanmukaiset työnhakuasiakirjat

15.3.  Ikuista oppimista: Osaamisen kehittäminen & jatkosuunnitelmat

Chat

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi, kysy chatissa!

Avaamalla chatin hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Mikäli emme ole paikalla chatissä, vastaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä

Yhteys

Jäikö jokin asia mietityttämään?

Ota yhteyttä suoraan täältä!

Laita viestiä osoitteeseen me@coolla.fi

Soita:
Susan Calonius +358 40 681 8386

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin!