Miten minä voin auttaa?

– Tervetuloa webinaariin

Pohditko, miten sinä voit auttaa Ukrainaa?

Yhteistyöwebinaarissa mukana seuraavat puhujat:

Annette Gothóni, toiminnanjohtaja, World Vision

Pia-Christina Roth, yksityishenkilönä ukrainalaisia auttanut, HR-konsultti ja johtajuus-, työhyvinvointi- ja esimiesvalmentajana

Joni Lehto, “Tunnista trolli – pysäytä vaara -minioppaan kirjoittaja. Sarjayrittäjä ja startup-asiantuntija”.

Voit osallistua koko webinaariin tai hypätä linjoille sinua kiinnostavan teeman ympärille.

Aikataulu 10.3.

klo 13.00-13.30 Auttaminen hyväntekeväisyysjärjestöjen kautta, Annette Gothoni

Klo 13.45-14.15 Auta jakamalla relevanttia tietoa, Joni Lehto

Klo 14.30-15.00 Auta yksityishenkilönä, Pia-Christina Roth

Jokaisen puhujan jälkeen on 15 minuutin tauko, joka tarvittaessa käytetään osallistujien kysymyksiin vastaamiseen. Osallistujana voit kysyä ja kommentoida myös läpi webinaariin. Webinaarin hostina toimii Coollan toimitusjohtaja, uravalmentaja Susan Calonius.

Tutustu puhujiin:

Annette Gothóni

Joni Lehto

Pia-Christina Roth

Miten minä voin auttaa?

10.3. klo 13

Torstaiaamu 24.2.2022 jää meidän jokaisen mieleemme. Aamu, johon kukaan meistä ei olisi halunut herätä. Venäjä aloitti sodan Ukrainaa vastaan. Monilla on tarve auttaa sodan keskellä olevia, mutta miten?

Mitä konkreettista sinä voit tehdä Ukrainan/ukrainalaisten hyväksi? Auttamistapoja on monia. Tässä webinaarissa saat useita konkreettisia vinkkejä hädässä olevien auttamiseksi. Webinaari on jaettu kolmeen teemaan auttamistavan mukaisesti. Voit tulla mukaan kuuntelemaan kaikki teemat tai osallistua vain sinua kiinnostavaan osuuteen.

I Teema

Auttaminen hyväntekeväisyysjärjestöjen kautta

Tunnettujen hyväntekeväisyysjärjestöjen kautta auttamisella on etunsa. Järjestöt valvovat työn tuloksellisuutta ja raportoivat säännöllisesti rahoittajille. Kokeneet asiantuntijat suunnittelevat projektit ja seuraavat työn etenemistä. Pienikin summa auttaa.

Tästä teemasta puhuu World Visionin toiminnanjohtaja Annette Gothóni. World Vision on yksi Suomen suurimmista avustusjärjestöistä ja järjestö keskittyy suojelemaan lapsia. Yhdessä lahjoittajien kanssa Suomen World Vision tukee yli kahta miljoonaa ihmistä. Annette kertoo mihin tällä hetkellä avustukset konkreettisesti menevät ja miten lahjoittaja voi olla varma avustuksen perille menosta.

II Teema

Auttaminen jakamalla relevanttia informaatiota

Kaikilla ei ole halua tai mahdollisuutta auttaa rahallisesti. Yksi tärkeimmistä ja samalla täysin ilmainen auttamiskeino on disinformaation paljastaminen ja estäminen sekä relevantin tiedon tunnistaminen ja jakaminen. Tästä meille puhuu mm. “Tunnista trolli – pysäytä vaara -minioppaan kirjoittaja. Sarjayrittäjä ja startup-asiantuntija” Joni Lehto.

III Teema

Auttaminen yksityishenkilönä

Yksityishenkilönä voit auttaa Ukrainasta pakenevia myös tarjoamalla esim. tilapäismajoitusta tai vaatekeräyksellä. Tapoja on monia. Tässä osiossa tunnetaitojen valmentaja Pia-Christina Roth kertoo miten hän auttoi nuorta naista pakenemaan Ukrainasta pienen lapsensa kanssa Suomeen.

Ota yhteyttä

Email me@coolla.fi