LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -VALMENNUS

199,00  sis. ALV

Mitkä ovat luontaiset vahvuutesi? Miksi stressi muuttaa tapaamme toimia?

Osasto:

Kuvaus

LUONTAISET TAIPUMUKSET™

 

Kenelle valmennus on tarkoitettu?

Valmennus sopii ihan jokaiselle, joka haluaa kehittää itsetuntemustaan. Se avaa ymmärrystä omiin ajattelu- ja toimintataipumuksiin, joiden ymmärtäminen on lähtökohta muiden ymmärtämiseen. Valmennuksen voi tehdä yksin, pareittain, tiimissä tai työyhteisössä. Voit ostaa valmennuksen myös lahjaksi esim. vastavalmistuneelle, syntymäpäiväsankarille tai vaikka kiitoksena tiimille. Tästä aineettomasta lahjasta on hyötyä koko loppu elämän! 

Mitä LUONTAISET TAIPUMUKSET™ ovat? 

Luontaiset taipumukset ovat tiedostamattomia eli automaattisia reagointimallejamme, joita pidämme luonnollisina ja normaaleina. Omien taipumustensa tiedostaminen synnyttää lähes aina oivalluksen, joka auttaa ymmärtämään ihmisten erilaisuutta ja vahvuuksia sekä omia kehityshaasteitaan esimiehenä ja työyhteisön jäsenenä.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysi on itsearviointina toteutettava oman luontaisen ajattelutyylin tunnistus. Analyysiin liittyvät perusideat  ovat peräisin C.G. Jungin tyyppiteorioista sekä niitä hyödyntävistä työkaluista, joiden käyttö organisaation sisäisen yhteistyön kehittämisen apuvälineenä on levinnyt ympäri maailman. Analyysin hyödyntämisen tueksi olemme kehittäneet ison määrän käytännön sovelluksia.

Miten analyyysi tehdään ja mitä se vaatii? 

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ –analyysissa on panostettu vastaamisen helppouteen tinkimättä raportin tuottamasta informaatiosta. Analyysilomakkeella on 36 väittämää, joihin vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. Analyysi on saatavilla suomeksi ja englanniksi. LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysin vahvuus on siinä, että se on suunniteltu suomalaisille ja on pystytty luomaan täsmällisemmin ymmärrettävät kysymykset kuin ulkomaalaisten analyysien suomenkielisissä käännösversioissa. LUONTAISET TAIPUMUKSET™-analyyseja on tehty tähän mennessä yli 40.000 kpl.

Kuka valmentaa?

Valmentajana toimii LUONTAISET TAIPUMUKSET™ lisenssivalmentaja Petra Alijärvi. Hän antaa käyttöösi kaiken osaamisensa aiheesta sekä vuorovaikutus- ja uravalmentajan osaamisensa. Oli oma motivaatiosi valmennukseen mikä tahansa, Petran kanssa löydät itsestäsi varmasti paljon uutta ja saat vahvistusta omille vahvuuksillesi. Petran tapa valmentaa on rehellisen suora, turhia kiertelemättä. Hän kysyy ja oivalluttaa, nostaa esiin sitä mitä moni muu karttaa, mutta tekee sen empaattisesti ja sinun vahvuuksiesi kautta.

Mitä valmennus maksaa ja mitä se pitää sisällään?

Valmennus maksaa 199€ (sis. alv). Ostaessasi valmennuksen saat käyttöösi tunnin videon, jossa käydään läpi mitä luontaiset taipumukset ovat, miten ne meissä näkyvät ja miten ne vaikuttavat arkeemme. Video on katsottavissa 6 viikon ajan valmennuksen lunastamisesta. Analyysin teon jälkeen saat oman raporttisi ja se käydään läpi yhdessä valmentajan kanssa tunnin etätapaamisessa.

Tiimivalmennukseen kannattaa kysyä tarjousta! 

 

Heräsikö kysymyksiä? Laita viestiä petra.alijarvi@coolla.fi, vastaan mielelläni!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.