Kynä – kirjoita paremmin!

49,00  sis. ALV

Opi paremmaksi kirjoittajaksi!

Osasto:

Kuvaus

Opi paremmaksi kirjoittajaksi. Käytännönläheisten vinkkien ja inspiroivien tehtävien avulla kehityt kirjoittajana. Kurssi sisältää 6 videoluentoa sekä paljon harjoituksia. Kurssin pitäjien kirjoittamat kirjoittamisen oppaat Kynä – Kaikki tärkeä kirjoittamisesta sekä Kynä – Tehtäviä oman äänen löytämiseen täydentävät verkkokurssin sisältöä ja kannustavat jokaista kirjoittajaa kehittymään kirjoittamisessa ja löytämään oman äänensä. Kirjat löydät kirjakaupoista. Verkkokurssin voi hyvin suorittaa myös ilman kirjoja. Valmentajinasi ovat Satu Rämö ja Mirjami Haimelin.

Kurssin materiaalit ovat käytössäsi 90 päivää kurssin ostamisesta.

Kurssin luennot:

  1. Kirjoittajan motivaatio. Selvitä, miksi kirjoitat, niin kirjoitat paremmin.
  2. Aloittaminen. Rakenna tekstille aloitus, joka hurmaa lukemaan ja houkuttelee tekstin pariin.
  3. Blokki ja sen selättäminen. Älä suotta pelkää valkoisen paperin kammoa, siitä voi päästä eroon. Lupaamme!
  4. Editointi ja tekstin rakenne. Opi tekemään omista ja muiden teksteistä entistä parempia. Editointi on tärkeä työelämätaito.
  5. Lopettaminen. Tekstin lopetus on se, joka tekstistä jää mieleen. Opi tekemään mieleenpainuva lopetus!
  6. Selkeä kieli. Niksimme selkeämpään kieleen ja kielenhuoltoon.

KYNÄ – Kirjoita paremmin -verkkokurssi rakentuu Mirjami Haimelinin ja Satu Rämön tekemiin, kirjoittamista käsitteleviin kirjoihin. Löydät niistä runsaasti lisää kirjoittamiseen liittyvää materiaalia, paljon inspiroivia tehtäviä ja kirjoittamisen riemua!

Kynä – Kaikki tärkeä kirjoittamisesta sopii luovan työn työkaluksi kirjailijoiksi tähtääville, toimittajille, sisällöntuottajille, kulttuurialan työläisille, vakuuttavista pitcheistä haaveileville, ammattiviestijöille — kaikille heille, jotka haluavat oppia sanoittamaan ajatuksensa paremmin.

Kynä – Tehtäviä oman äänen löytämiseen sisältää kymmeniä toimiviksi todettuja ja eteenpäin puskevia harjoituksia, jotka auttavat hahmottamaan omia vahvuuksia ja kirjoittamisen kipupisteitä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.