Saako työpaikalla näyttää tunteita? Vai olisiko ne hyvä jättää eteisen tunnenaulakkoon?

Tule mukaan tiistaina 10.11.2020 klo 17:30-18:45.

Tunteet ovat läsnä meissä kaikkialla ja kaiken aikaa. Silti pidämme niitä työelämään kuulumattomina. Mikä niissä niin pelottaa?

Kenen kuuluu hallita tunteita? Ja suurin kysymys, miten hallita tunteita. Tunnetaidot ovat aivan yhtä tärkeitä kuin taloustaidot tai IT-taidot. Ne ovat yhtälailla opittavissa ja kehitettävissä. Usein ulkoistamme muutosta muihin, mutta kun oma tunnetaidot vahvistustat huomaat, että myös haasteelliseksi kokemasi erilaiset vuorovaikutustilanteet helpottuvat ja ne ovatkin välillä jopa antoisia ja opettavaisia.

Tunnetaidot eivät ole sisäsyntyisiä ja pysyviä. Työelämä muuttuu, yhteiskunta muuttuu ja ihmisten tarpeet muuttuvat. Miten työyhteisössä tuetaan toisia ja miten vahvistetaan omaa jaksamista tunnetaidoilla on tärkeää ja merkittävää. Hyvät tunnetaidot omaava työyhteisö voi paremmin ja hyvinvointi näkyy niin sisäisesti kuin ulkoisesti.

Tunteet työelämässä -webinaarissa käydään läpi miksi tunteet ovat tärkeitä ja mitä hyötyä niistä on toimiessamme erilaisissa työyhteisöissä. Puhumme myös miksi tunteita usein pelätään ja miten niitä voi oppia tunnistamaan. Ensin perehdytään asiaan ja sen jälkeen on hyvin aikaa kysymyksille ja oivallusten jakamiselle!

Webinaarin puhujana on vuorovaikutusvalmentaja Petra Alijärvi. 

Tämä webinaari ei jätä ketään kylmäksi!

Kenelle webinaari on tarkoitettu?
Webinaari sopii kaikille roolista riippumatta. Ota mukaan vaikka koko tiimisi! Jos työyhteisöstänne on osallistujia yli 10, pyydä tarjous!

Osallistujat saavat myös webinaarin tallenteen katseluoikeuden 1kk ajaksi webinaarin jälkeen. 

Webinaarin hinta on 58€ (sis. alv 24%)

Mukaan mahtuu 95 osallistujaa, joten lunasta paikkasi pian!

Saat viikkoa ennen webinaaria tapahtumakutsun ja ohjeet omaan sähköpostiisi!

Webinaarin puhuja

Petra Alijärvi.

Puhujana on vuorovaikutusvalmentaja, FM Petra Alijärvi

Petraa kuunnellessa eivät oivallukset jää pimentoon, vaan niitä sinkoilee mielen syövereistä pintaan. Petran tapa kuvata asioita ottaa kuulijan matkaansa heti ensi lauseesta. Kyky heittäytyä ja eläytyä on Petran tavaramerkki, joka jättää jälkeensä tunteita.

Osta nyt Siirryt Campwire-verkkokauppaamme.
Tuotteilla on 100% tyytyväisyystakuu.