Tulosta tulee- työnhaun asiakirjat kuntoon!

Haetko uutta työtä tai suunnittelet uuden työn hakemista. Työelämä muuttuu jatkuvasti ja tästä syystä on tärkeää omata ajantasaiset työnhakuasiakirjat. Näin olet valmiina heti kun sinulle sopiva työpaikka tulee hakuun.

Tällä verkkokurssilla käymme läpi kaikki olennaiset asiakirjat, joita työnhaussa tarvitaan. Saat ohjeita ja neuvoja käytännön tasolla. Saat käyttöösi myös itsellesi ladattavat mallipohjat, joita voit muokata omalla sisällöllä.

Verkkokurssi sisältää viisi moduulia:

  • Vaikuttavan CV:n rakennuspalikat
  • Osaamispohjainen CV tutuksi
  • Vakuuttava työhakemus
  • Avoimella hakemuksella kohti piilotyöpaikkoja
  • Rekrytointilomakkeen avainasiat

Jokainen moduuli sisältää lyhyen videoluennon, tehtäviä sekä tärkeitä linkkejä. Kurssi on käytettävissäsi 6kk sen lunastamisesta.

Kenelle kurssit soveltuu?

Coollan työnhakuun liittyvät verkkokurssit ovat suunnattu kaikille, jotka haluavat kehittää työnhakutaitojaan, etsiä uutta suuntaa työelämässä tai tutustua tulevaisuuden työelämätaitoihin. 

Kurssin hinta on 36,9€.

Heräsikö kysymyksiä? Laita viestiä me@coolla.fi. Vastaamme mielellämme!

Kurssin tekijät:

Susan Calonius.

Susan Calonius on työelämän ravistelija ja uravalmentaja. Työelämän ravistelijana Susan auttaa työntekijöitä ja työnhakijoita työnhaussa, oman osaamisen ja suunnan löytämisessä.

Susanin erityisvahvuutena on työnhakuasiakirjojen viilaaminen ja piilossa olevien työpaikkojen löytäminen. Susan haluaa auttaa työnhakijoita saavuttamaan tavoitteensa ja tämän hän tekee määrätietoisen lempeällä ravistelullaan.

Osta nyt Tuotteilla on 100% tyytyväisyystakuu.