Mistä löytää työpaikka -verkkokurssi

Avoin työpaikka? Piilotyöpaikka? Verkostot ja sosiaalinen media? Lisänä vielä kasvussa olevat työnantajan ja työnhakijan törmäyttämistä edistävät digialustat. APUA! Mistä löytää nämä kaikki?

Tämä verkkokurssi auttaa sinua ottamaan erilaiset työnhakukanavat haltuun. Verkkokurssilta löydät kattavasti eri kanavat ja autamme sinua löytämään sinulle toimivimmat kanavat ja miten ottaa ne haltuun!

Verkkokurssi sisältää 5 moduulia

  • Avoimet työpaikat
  • Työ pois piilosta
  • Sosiaalisen median mahti
  • Verkostoissa on voimaa
  • Hio strategiasi kuntoon

Jokainen moduuli sisältää lyhyen videoluennon, tehtäviä sekä tärkeitä linkkejä. Kurssi on käytettävissäsi 6kk sen lunastamisesta.

Kenelle kurssit soveltuu?

Coollan työnhakuun liittyvät verkkokurssit ovat suunnattu kaikille, jotka haluavat kehittää työnhakutaitojaan, etsiä uutta suuntaa työelämässä tai tutustua tulevaisuuden työelämätaitoihin. 

Kurssin hinta on 36,9€.

Heräsikö kysymyksiä? Laita viestiä me@coolla.fi. Vastaamme mielellämme!

Kurssin tekijät:

Susan Calonius.

Susan Calonius on työelämän ravistelija ja uravalmentaja. Työelämän ravistelijana Susan auttaa työntekijöitä ja työnhakijoita työnhaussa, oman osaamisen ja suunnan löytämisessä. Susanin erityisvahvuutena on työnhakuasiakirjojen viilaaminen ja piilossa olevien työpaikkojen löytäminen. Susan haluaa auttaa työnhakijoita saavuttamaan tavoitteensa ja tämän hän tekee määrätietoisen lempeällä ravistelullaan.

Osta nyt Tuotteilla on 100% tyytyväisyystakuu.