Kynä – Kirjoita paremmin!

Opi paremmaksi kirjoittajaksi. Käytännönläheisten vinkkien ja inspiroivien tehtävien avulla kehityt kirjoittajana. Kurssi sisältää 6 videoluentoa, paljon harjoituksia sekä kurssin pitäjien kirjoittamat kirjoittamisen oppaat Kynä – Kaikki tärkeä kirjoittamisesta sekä Kynä – Tehtäviä oman äänen löytämiseen.

Kurssin materiaalit ovat käytössäsi 90 päivää kurssin ostamisesta.

Kurssin luennot:

  1. Kirjoittajan motivaatio. Selvitä, miksi kirjoitat, niin kirjoitat paremmin.
  2. Aloittaminen. Rakenna tekstille aloitus, joka hurmaa lukemaan ja houkuttelee tekstin pariin.
  3. Blokki ja sen selättäminen. Älä suotta pelkää valkoisen paperin kammoa, siitä voi päästä eroon. Lupaamme!
  4. Editointi ja tekstin rakenne. Opi tekemään omista ja muiden teksteistä entistä parempia. Editointi on tärkeä työelämätaito.
  5. Lopettaminen. Tekstin lopetus on se, joka tekstistä jää mieleen. Opi tekemään mieleenpainuva lopetus!
  6. Selkeä kieli. Niksimme selkeämpään kieleen ja kielenhuoltoon.

KYNÄ – Kirjoita paremmin -verkkokurssin hintaan kuuluu kaksi Mirjami Haimelinin ja Satu Rämön tekemää, kirjoittamista käsittelevää kirjaa. Löydät niistä runsaasti lisää kirjoittamiseen liittyvää materiaalia, paljon inspiroivia tehtäviä ja kirjoittamisen riemua! Kirjat täydentävät verkkokurssin sisältöä ja kannustavat jokaista kirjoittajaa kehittymään kirjoittamisessa ja löytämään oman äänensä.

Kynä – Kaikki tärkeä kirjoittamisesta sopii luovan työn työkaluksi kirjailijoiksi tähtääville, toimittajille, sisällöntuottajille, kulttuurialan työläisille, vakuuttavista pitcheistä haaveileville, ammattiviestijöille — kaikille heille, jotka haluavat oppia sanoittamaan ajatuksensa paremmin.

Kynä – Tehtäviä oman äänen löytämiseen sisältää kymmeniä toimiviksi todettuja ja eteenpäin puskevia harjoituksia, jotka auttavat hahmottamaan omia vahvuuksia ja kirjoittamisen kipupisteitä.

Kurssin tekijät:

Tervetuloa kanssamme kirjoittamaan! Kirjoittaminen on hauskaa, palkitsevaa ja siinä voi kehittyä!

Me kurssin vetäjät toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi kurssille!

Mirjami Haimelin työskentelee sisältösuunnittelijana teknologia-, design- ja strategiayritys Reaktorissa. Taustaltaan hän on toimittaja, joka on tehnyt töitä muun muassa muotijournalismin, tiedekirjoittamisen ja kirjallisuuden parissa. Koulutukseltaan Mirjami on äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, ja aiemmin hän on tehnyt myös kustannustoimittajan sekä kieli- ja kirjoittajakouluttajan töitä.

Satu Rämö on Islannissa asuva kirjailija ja luovan alan yrittäjä, jonka somekanavat tavoittavat kuukausittain kymmeniätuhansia seuraajia blogin, Instagramin ja podcastien kautta. Satu on vetänyt kirjoittajakoulutuksia sekä julkaissut parikymmentä kirjaa: asiaproosaa ja muun muassa markkinointiviestinnän oppikirjoja. Lisäksi Satu on mukana Tripsteri-matkailumediassa. 

Kurssin materiaalit ovat käytössäsi 90 päivää kurssin ostamisesta.

Osta nyt Siirryt Campwire-verkkokauppaamme.
Tuotteilla on 100% tyytyväisyystakuu.