Onnistu työhaastattelussa!

Palvelu toteutetaan yhteistyössä Tradenomiliiton ja Coolla OY:n ja kanssa.

Treenaa työhaastattelua!

  • Videohaastattelusimulaattorit suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi
  • Onnistu työhaastattelussa verkkokurssi

Onnistu työhaastattelussa -verkkokurssi

Saat apua työhaastattelussa onnistumiseen 24/7. Opiskele missä vain ja milloin vain. Materiaali sopii itsenäiseen työskentelyyn ja toimii myös henkilökohtaisen valmennuksen tukena. Verkkokurssilta löydät videohaastattelusimulaattorit kolmella eri kielellä. Enjoy your ride!

Videohaastattelusimulaattori

Korona kasvatti etätyön ja etätyöhaastattelujen määrää. Molemmat ovat tulleet jäädäkseen. Pääset harjoittelemaan videotyöhaastattelua autenttisessa ympäristössä. Toteutamme videohaastattelusimulaattorin rekrytoijien suosimalla alustalla, Recrightilla. Treenaa 24/7.

Tekniset ohjeet: Kirjaudu palveluun sähkopostiosoitteellasi.

Tarvitset vain nettiyhteyden,kameralla varustetun mobiililaitteen tai tietokoneen. Simulaattori ohjaa sinua eteenpäin. Voit nauhoittaa vastauksesi niin monta kertaa kuin haluat. Mikäli haluat käydä haastattelua läpi uravalmentajasi kanssa laita meiliä me@coolla.fi tai lähetä meille chatin kautta viestiä. Lähetämme valmentajallesi käyttöoikeuden vastauksiisi.

Afterwork-uraillat


Urailloissa kehität osaamistasi, verkostoidut, tapaat rekytoijia. Voit hyödyntää myös CV-kommentointipalvelun illan aikana. Afterwork-uraillat toteutetaan alkuvuodesta etänä. Koronatilanteen salliessa tapahtumat toteutetaan hybridinä. Tule mukaan!

Avaamalla chatin hyväksyt tietosuojaselosteemme.

Mikäli emme ole paikalla chatissä, vastaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä