Onnistu työhaastattelussa

Kaikki työhaastattelusta, ota opit haltuun

Kuuntele, kysy ja vastaa. Rekrytoijan vakuuttaminen työhaastattelussa voi tuntua haastavalta. Hyvä valmistautuminen auttaa sinua merkittävästi onnistumisessa. Tällä verkkokurssilla keskitymme erityisesti miten vakuutat rekrytoijan videon välityksellä. Opit auttavat sinua myös lähihaastattelussa.

Tervetuloa mukaan!

Verkkokurssin sisältö

  • Valmistaudu haastatteluun & Vakuuta
  • Treenaa videolla
  • Videohaastattelusimulaattori
    • Videohaastattelusimulaattori fi
    • Videointervju sve
    • Video interview eng

Valmentajaesittely ja johdanto kurssille 

Toimin kurssin valmentajana. Uravalmentajana olen saanut auttaa satoja työnhakijoita työnhaussa tuloksekkaasti. Tiedän miten vakuutat rekrytoijan ja jaan vinkkini sinulle. Verkkokurssin avulla opit valmistautumaan työhaastatteluun, kertomaan osaamisestasi vakuuttavasti ja hoitamaan jälkityöt mieleenpainuvasti.

Susan Calonius, Uravalmentaja & Työelämän ravistelija

Tekniset ohjeet

Voit opiskella milloin vain ja missä vain. Verkkokurssi on käytössäsi sekä mobiilisti että tietokoneelta. Verkkokurssi on auki 3 kk. Mikäli haluat kysyä valmentajalta jotain tai kaipaat apua tekniikan kanssa, voit laittaa viestiä chat:n välityksellä. Chat on yksityinen ja luottamuksellinen, muut kurssilaiset eivät näe viestikeskustelua.

Tukichat

Voit chatissa kysyä, jos sinulla on kysyttävää kurssin suorittamisesta tai teknisiä ongelmia. Vastaamme viestiisi arkisin 24h tunnin sisällä. 

Voit myös lähettää viestiä osoitteeseen me@coolla.fi